Блог про кондиціонери

Стандартний монтаж системи кондиціювання в будинку або квартирі в СПб є пов'язаним по відстані та взаємному розташуванню ансамбль із зовнішнього та внутрішнього блоків. Блоки розташовуються один навпроти одного і поділяються між собою фасадною стіною. Відстань між ними не перевищує чотирьох метрів.


 


https://kondicionery-komfort.com.ua/


В ідеалі, вони закривають своїми корпусами сполучний отвір, через який прокладені системи комунікації, що забезпечують нормальну роботу. Коли йдеться про монтаж більш складної та розгалуженої системи кондиціонерів, вкластися у стандартні монтажні сценарії дуже важко. Та й монтаж єдиного кондиціонера (спліт-системи) часто супроводжується додатковими роботами, покликаними впоратися з обмеженнями.

Встановлення кондиціонера на багатоповерхівках Львова зажадати застосування нестандартних способів кріплення зовнішнього блоку. Наприклад, на вентильований фасад або огорожу балкону. На нижніх поверхах будівель та дахах часто доводиться ставити антивандальний захист. Доцільно для наших кліматичних умов використовувати захисний козирок. Окремою темою є прокладання комунікацій. Не всі і не завжди хочуть бачити їх зовні, тому ми часто ховаємо електричну проводку та фреонову трасу у стінах, коробах та кабель-каналах. Штробимо для цього бетон, цегла, піноблоки. Виводимо дренажну трубку в каналізацію для того, щоб не поливати конденсатом перехожих та не псувати зовнішній вигляд будівлі. Все це позначається на підсумковій ціні монтажу, яка зростає залежно від обсягу додаткових робіт.

 

 


 

rullan

Займаюсь Веб розробкою та є гідом у місті Кам'янець-Подільський. Пройшов шлях від вчителя історії, сисадміна до того що розробляю власну CMS - https://ardilla-cms.top/. Стек моїх вмінь: Програмування: PHP, JS, HTML, CSS, SEO. Соціальні: Історія, Психологія, Політика

Дописати коментар

Нові Старіші