Встановлення та монтаж кондиціонерів у Львові

Компанія «Кліматек Львів» – це молода команда однодумців, що розвивається, готових професійно вирішити всі завдання і зняти всі питання щодо підбору, інсталяції та супроводу кліматичного обладнання.

 


 https://kondycionery.com.ua/

Ми йдемо в ногу з розвитком технологій і рік у рік накопичуємо професійний досвід, щоб наші клієнти та партнери отримували максимум зручності та комфорту. Наша компанія за час своєї присутності на кліматичному ринку України оснастила системами кондиціювання, вентиляції та опалення сотні об'єктів житлової, торгової та промислової нерухомості.
Основним напрямом діяльності компанії є виконання повного комплексу робіт: від проекту до запуску об'єкта в експлуатацію, з наступним гарантійним, післягарантійним та сервісним обслуговуванням силами власної інженерної та виробничої бази.

 


 

rullan

Займаюсь Веб розробкою та є гідом у місті Кам'янець-Подільський. Пройшов шлях від вчителя історії, сисадміна до того що розробляю власну CMS - https://ardilla-cms.top/. Стек моїх вмінь: Програмування: PHP, JS, HTML, CSS, SEO. Соціальні: Історія, Психологія, Політика

Дописати коментар

Нові Старіші