Портал нерухомості Domik.ua

  Портал нерухомості Domik.ua: продаж і оренда нерухомості по всій території України

 


 

 https://domik.ua/uk

Domik.ua — інформаційне джерело. Якщо у вас є запитання, що стосуються ринку нерухомості, тут ви 100% знайдете на них відповіді. 

 Наша місія — збирати інформацію про діяльність забудовників і робити її доступною для всіх користувачів форуму. Ми не видаляємо неугодні забудовникам пости і цінуємо кожне повідомлення, залишене в рамках правил. Форум Domik.ua — незалежна, чесна і відкрита площадка.

Domik.ua — це найвідоміший і перший масштабний форум про нерухомість в Україні. Відгуки реальних інвесторів новобудов вберегли безліч людей від купівлі квартир у будівельних пірамідах і довгобудах.

Кожній темі, запитанню, забудовнику і житловому комплексу тут відведена окрема гілка. Часто в них присутні юристи, представники відділу продажу або народні експерти, готові відповісти на запитання форумчан.
Аналітика ринку нерухомості — наша особлива любов. Більше 15-ти років ми проводимо на форумі конкурси прогнозів вартості нерухомості. Кожен бажаючий може взяти в ньому участь і отримати медаль переможця.Для обговорення питань оренди, вторинного ринку житла і комерційної нерухомості ми надаємо окремий майданчик на форумі. Ну а для тих, хто готовий розпочати ремонт і облаштування, ми збираємо головні запитання, відповіді та рекомендації у відповідних спеціалізованих розділах.
    

rullan

Займаюсь Веб розробкою та є гідом у місті Кам'янець-Подільський. Пройшов шлях від вчителя історії, сисадміна до того що розробляю власну CMS - https://ardilla-cms.top/. Стек моїх вмінь: Програмування: PHP, JS, HTML, CSS, SEO. Соціальні: Історія, Психологія, Політика

Дописати коментар

Нові Старіші