Київ Ремонт компютерів на дому

 Ремонт комп’ютерів вдома в Києві — це така комп’ютерна послуга, яка заощадить Ваш час та сили. Тепер більше не треба відвозити свій системний блок ремонтувати до комп'ютерного сервісного центру, залишати його там і чекати на невизначений час. 


 

Комп'ютерний майстер з Комп-Сервіс після виклику додому- по телефону виїжджає до Вас у заздалегідь обумовлений час і місце.
Комп'ютерній виконає діагностику- пристрою, протестує комп'ютерне обладнання на програмні збої та апаратні поломки, після чого виконає необхідне обслуговування, налаштування або ремонт комп'ютера, ноутбука вдома та в офісі. 

Сайт майстра - https://comp-service.kiev.ua/ua/
 

  • Надаємо швидку комп’ютерну допомогу вдома та офісі замовника
  • Комп’ютерний майстер вже за годину у Вас, виїзд по всьому місту Київ
  • Гарантія послуг. Надаємо віддалену підтримку онлайн
  • Обґрунтовані та чесні ціни. Оплата лише за результат
  • Безкоштовна консультація майстра ПК по телефону

 

Майстер з ремонту' комп'ютерів відновить запуск системи, встановить Віндовс або перевстановить, відновить та збереже дані, позбавить комп'ютерних вірусів, троянів та настирливої інтернет реклами.


rullan

Займаюсь Веб розробкою та є гідом у місті Кам'янець-Подільський. Пройшов шлях від вчителя історії, сисадміна до того що розробляю власну CMS - https://ardilla-cms.top/. Стек моїх вмінь: Програмування: PHP, JS, HTML, CSS, SEO. Соціальні: Історія, Психологія, Політика

Дописати коментар

Нові Старіші