ПРИВАТБАНК

 АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРИВАТБАНК»

 


АТ КБ «Приватбанк» - реєстраційний №92 від 19.03.1992р. у Державному реєстрі банків. 

 https://privatbank.ua/

 ПриватБанк є одним з провідних фінансових установ України та найбільшим комерційним банком країни за обсягами активів та кількістю клієнтів. Заснований у 1992 році в місті Дніпро, ПриватБанк став піонером багатьох банківських інновацій в Україні. Він першим запровадив використання кредитних карток, банкоматів, інтернет-банкінгу та мобільного банкінгу на українському ринку. Ці ініціативи значно сприяли розвитку банківської системи країни та зробили фінансові послуги доступнішими для широких верств населення.

У грудні 2016 року уряд України націоналізував ПриватБанк з метою забезпечення стабілізації банківської системи країни та захисту мільйонів вкладників. Націоналізація була критичним кроком у відповідь на системні ризики, пов'язані з великою кількістю проблемних кредитів та іншими фінансовими викликами. Відтоді держава вжила ряд заходів для відновлення стабільності та підвищення ефективності банку, що включало реструктуризацію боргів та оптимізацію внутрішніх процесів.

Зараз ПриватБанк продовжує бути лідером у багатьох аспектах фінансового життя України. Банк активно розвиває сучасні цифрові технології, впроваджує інноваційні рішення, що відповідають сучасним вимогам споживачів. ПриватБанк має широку мережу відділень та банкоматів по всій Україні, а його онлайн-сервіси використовують мільйони клієнтів, що робить його одним із найзручніших та найдоступніших банків у країні. Його вклад у розвиток національної економіки та фінансового ринку важко переоцінити.

Банківська ліцензія НБУ №22 від 05.10.2011р.

Юридична адреса: вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна

Адреса для кореспонденції: вул. Набережна Перемоги, 30, м. Дніпро, 49094, Україна.

 

rullan

Займаюсь Веб розробкою та є гідом у місті Кам'янець-Подільський. Пройшов шлях від вчителя історії, сисадміна до того що розробляю власну CMS - https://ardilla-cms.top/. Стек моїх вмінь: Програмування: PHP, JS, HTML, CSS, SEO. Соціальні: Історія, Психологія, Політика

Дописати коментар

Нові Старіші