Dom.ria - знайти житло

Dom.ria є однією з провідних онлайн-платформ для пошуку житла в Україні. Тут ви зможете знайти широкий вибір квартир, будинків та земельних ділянок.   Рекомендується уважно перевіряти інформацію та перевіряти надійність реалторів чи продавців. Зручні фільтри, великий вибір та можливість перегляду фото та описів роблять ці сайти ефективними інструментами для пошуку нерухомості в різних містах України.


 https://dom.ria.com/uk/

 DIM.RIA — майданчик перевіреної нерухомості України. Тут можна продати, купити, здати в оренду або зняти нерухомість. На сайті DIM.RIA ви знайдете оголошення з первинної та вторинної нерухомості від перевірених рієлторів та агенцій.

Перевіреність — головна перевага порталу нерухомості DIM.RIA. Оголошення на сайті перевіряються по відео, а також особисто інспекторами, які роблять панорамні фото 360, перевіряють адресу, метраж і планування квартир. Усе для того, щоб пошук нерухомості був безпечним.

rullan

Займаюсь Веб розробкою та є гідом у місті Кам'янець-Подільський. Пройшов шлях від вчителя історії, сисадміна до того що розробляю власну CMS - https://ardilla-cms.top/. Стек моїх вмінь: Програмування: PHP, JS, HTML, CSS, SEO. Соціальні: Історія, Психологія, Політика

Дописати коментар

Нові Старіші