Сайт міста Кам'янець-Подільський

 Місто знаходиться майже біля Молдавії, та лежить на дні стародавнього Сарматського моря, від якого залишився гірський кряж - Товтри або Медобори, завдяки яким тут утворилася зона з м’яким теплим мікрокліматом.

 


 

 https://k-p.net.ua

 Кам'янець-Подільський вважається одним з найдавніших в Україні, і наче магнітом приваблює туристів. Кам'янець-Подільский часто називають музеєм під відкритим небом: аж так багато у ньому дивовижних пам’яток. Феномен привабливості міста – у шанобливому ставленні до історії. 

Найдавніша його частина, а це цілий мікрорайон, має статус історико-архітектурного заповіднику. Візитівкою Кам’янця-Подільского є Старий замок, могутність та краса якого перехоплюють подих навіть у досвідчених туристів. Цікаво, що кожна з одинадцяти веж замку має власну назву та особливу історію. Деякі з них виконують функції оглядових майданчиків та виставкових зал.

rullan

Займаюсь Веб розробкою та є гідом у місті Кам'янець-Подільський. Пройшов шлях від вчителя історії, сисадміна до того що розробляю власну CMS - https://ardilla-cms.top/. Стек моїх вмінь: Програмування: PHP, JS, HTML, CSS, SEO. Соціальні: Історія, Психологія, Політика

Дописати коментар

Нові Старіші