Екскурсії міста Кам'янець-Подільський

Екскурсії можуть бути індивідуальні та групові, включати огляд всіх фортифікацій або, наприклад релігійних споруд міста Кам'янець-Подільський. Також можу допомогти Вам із поселенням, харчуванням, транспортом, організацією відпочинку. Від кінних прогулянок та феєрверків, повітряних куль.




Воєводи вдосконалювали фортецю Кам'янець-Подільський до нескінченності. Внаслідок частих змін господарів у ній змішався військовий інженерний досвід литовців, поляків, турків та росіян. З кам'янецьким замком траплялося чимало історичних пригод, його стіни однаково добре пам'ятають і Петра I, який високо оцінив фортифікаційні споруди, та Устима Кармелюка, заточеного до однієї з веж. 

 👉 https://excurs-kam-pod.blogspot.com/

В історичній частині міста збереглося безліч унікальних колекцій археології, етнографії, живопису, нумізматики, історичних документів і фотографій, які відтворюють етапи розвитку цього краю з римської імперії. Організація екскурсій містом Кам'янець-Подільський, а також його околицями – Хотину, Бакоте. Тривалість та тематична спрямованість екскурсії підбираються за ціною та відповідно до побажань екскурсантів. І можуть включати загальний огляд міста, або його найбільш цікаві пам'ятки. Також екскурсії можуть бути індивідуальні та групові, включати огляд всіх фортифікацій або, наприклад релігійних споруд міста-від цього і буде залежати вартість послуг гіда.

 


 

rullan

Займаюсь Веб розробкою та є гідом у місті Кам'янець-Подільський. Пройшов шлях від вчителя історії, сисадміна до того що розробляю власну CMS - https://ardilla-cms.top/. Стек моїх вмінь: Програмування: PHP, JS, HTML, CSS, SEO. Соціальні: Історія, Психологія, Політика

Дописати коментар

Нові Старіші