Цитрус – магазин електроніки

Широка мережа торгових точок. Реалізовано відкритий доступ до товарів, інтерактивні зони віртуальної реальності, зони smart-пристроїв, електротранспорту – це дає можливість детально вивчити товар.


 


Зручний сайт. Інтуїтивно зрозумілий пошук, інформативні фото, докладні описи, характеристики – максимально приємний інтернет-шопінг!
Доставка. Доставляємо товари по всій території України – Миколаїв, Харків, Полтава, Херсон, Чернівці, інші міста. Передбачена безкоштовна доставка кур'єром в Київ та Одесу. Мережа оффлайн-магазинів постійно зростає, що дозволяє забрати товар з найближчої до вашого будинку точки;

Citrus - Інтернет-магазин Citrus спеціалізується на продажу електроніки, включаючи ноутбуки, комп'ютери, гаджети та комплектуючі.

rullan

Займаюсь Веб розробкою та є гідом у місті Кам'янець-Подільський. Пройшов шлях від вчителя історії, сисадміна до того що розробляю власну CMS - https://ardilla-cms.top/. Стек моїх вмінь: Програмування: PHP, JS, HTML, CSS, SEO. Соціальні: Історія, Психологія, Політика

Дописати коментар

Нові Старіші